Real Taekwondo Team Botoșani a cucerit 32 de medalii la Cupa României şi a terminat pe locul doi în clasamentul pe echipe – FOTO

0
1106

taekwondo, cupa romaniei (7)

La finele saptamanii trecute, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a participat la cea de a XVI-a editie a “CUPEI ROMANIEI la Taekwondo WTF”- la kyorugi (lupta) – clasa A (avansati) si Turneul Republican – clasa B pentru categoriile copii, juniori mici, cadeti, juniori si seniori dar si proba de  SPEED KICK (turneu lovituri viteza) destinata copiilor si juniorilor mici.

Aceasta competitie a fost organizata de FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF in parteneriat cu C.S. Phoenix- Miercurea Ciuc in Sala Sporturilor din localitatea Miercurea Ciuc, judetul Harghita,

La competiție au  luat startul peste 500 de sportivi legitimati la 32 de cluburi de profil din tara.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a participat la acest eveniment cu un lot format din 45 de sportivi .

Fiind cea mai importanta competitie nationala din acest an Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a demonstrat inca o data ca este unul din cele mai puternice cluburi de profil din tara. La acest mare eveniment s-au obtinut 32 de medalii din care 7 de aur, 14 de argint, 11 de bronz dar si 5 trofee.

LOCUL I au obținut sportivii: Leahu Claudia, Chiaburu David, Radiș Andy Eduard (2 medalii), Filip Marian, Harabulă Horia, Maftei Marian.

LOCUL II le-a fost acordat sportivilor: Ichim Cosmina, Vamanu Marius Andrei, Ivanov Serena, Șocarici Darius, Iacob Iustina Andreea (2 medalii), Cojocariu Mihai, Harabulă Codrin, Toma Denis Stefan, Țăruș Mihai, Țăruș Mihaela Iuliana, Bîrsan David, Turca Constantin Andrei, Doloca Ionela Ramona.

LOCUL III au obținut sportivii: Chiaburu Gabriel, Gradinaru Adina, Marin Bianca (2 medalii), Aparaschivei Paul,  Lazăr Alexandru, Andronache Andreea, Dărângă Iulia Cristina, Doloca Ilie Cristian, Doloca  Alexandru Dumitru, Șveică Florin Constantin.

Datorita rezultatelor obtinute, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a obtinut Locul II la Clasamentul General pe cluburi  la “CUPA ROMANIEI la taekwondo WTF”- la kyorugi (lupta), Locul II la categoria juniori, Locul I la Turneul Republican – la kyorugi (lupta) clasa B si tot  Locul I la SPEED KICK (turneu lovituri viteza) iar sportiva Leahu Claudia a obtinut trofeul pentru cea mai buna sportiva la categoria juniori.

O prestatie foarte buna au avut-o si sportivii: Buzuc Denis, Bantea  Mihai-Paul, Brumar Cezar-Matei, Costea Darius-Adelin, Cucu Sebastian, Giurgiu Teodora, Giurgiu Daria Andreea, Ivanov Ștefan, Marin Răzvan, Rebenciuc Sebastian-Paul, Țăruș Paul- Bogdan, Șerban Vasile, Tronciu Cosmin Iulian, Breșug-Iriciuc Anastasia-Narcisa,  Zamfir Filip, Miron Ema-Maria, chiar daca pentru unii dintre sportivi au fost la prima participare.

C.S. REAL TAEKWONDO TEAM multumeste CONSILIULUI JUDETEAN BOTOSANI pentru sprijinul acordat in participarea la acest eveniment dar si pentru urmatoarele activitati ce vor avea loc in cadrul  proiectului de finantare nerambursabila “PROMOVAREA JUDETULUI BOTOSANI -TALENT SPORTIV PRIN TAEKWONDO WTF-SPORT OLIMPIC”. Datorita acestui sprijin, clubul a reusit sa se deplaseze la aceasta competitie cu un lot  mai mare de sportivi fapt ce a dus la obtinerea rezultatelor bine meritate si clasand judetul Botosani pe a doua treapta a clasamentului pe tara.

Trebuie scos în evidenta ca datorită rezultatelor obtinute în acest an competitional, clubul nostru se claseaza pe locul II, în clasamentul Federatiei Romane de Taekwondo WTF.

„Felicit sportivii pentru rezultatele obtinute la acest mare eveniment, pentru munca si efortul depus la antrenamente, multumesc parintilor pentru implicarea in participarea la competitiile organizate sub egida Federatiei Romane de Taekwondo WTF”.

Totadata trebuie reliefat faptul ca sunt șanse ca la alcătuirea lotului național în vederea participarii la Campionatul European Under 21 ani, ce se va desfasura la Bucuresti, la sfârșitul lunii noiembrie, clubul Real Taekwondo Team să fie reprezentat de cel puțin 2 sportivi, iar pentru Campionatul Balcanic din luna decembrie organizat în Serbia, clubul nostru să fie reprezentat de cel putin 5 sportivi.

Speram ca și în viitor,  CONSILIULUI JUDETEAN BOTOSANI să fie alături de clubul Real Taekwondo Team, în promovarea taekwondo-ului în judetul Botosani, și a judetului Botosani la nivel național, la acest sport olimpic.

Nicolae PASNICIUC, Președinte-antrenor CS Real Taekwondo Team Botoșani

taekwondo, cupa romaniei (1) taekwondo, cupa romaniei (6) taekwondo, cupa romaniei (5) taekwondo, cupa romaniei (4) taekwondo, cupa romaniei (3) taekwondo, cupa romaniei (2)