14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Reacţia lui Costel Romanescu după declaraţiile candidatului ALDE la Primăria Păltiniş: “Spune că are fermă în Păltiniş. Nicio mâţă nu ştiu dacă are. În trei ani a fost în vreo patru partide”

costel romanescu, primar paltinis

Costel Romanescu a reacţionat după declaraţiile lui Stelică Cheptrosu, candidatul ALDE la Primăria Păltiniş. Edilul acestei comune susţine că Stelică Cheptrosu  a candidat şi în 2012 dar nu a intrat nici măcar în Consiliul Local iar în ultimii trei ani a fost pe la vreo patru partide.

“El a fost la Ecologişti prin 2013, apoi la PDL, de la PDL a plecat la UNPR iar acum e la ALDE. Să nu mai vorbească prostii că e din 2010 în PDL. În 2012 candidatul PDL şi preşedintele PDL Păltiniş era Marcel Vertinschi, doctorul uman. El o fi fost câteva luni preşedinte la PDL. În trei ani a fost în vreo patru partide. (…) Spune că are fermă în Păltiniş. Nu are nicio fermă. Nicio mâţă nu ştiu dacă are. El a împrumutat bani de la oameni şi nu a mai plătit”, a spus Costel Romanescu care a adăugat:

“Cum poţi să spui asemenea minciuni? Transportul copiilor se decontează. Maşină de pompieri nici nu e cazul pentru că eu am contract cu Darabaniul. Pe mine mă costă 40 de milioane pe an şi îmi vine la orice oră din zi şi din noapte. Ca să cumpăm o maşină, îmi trebuie salariaţi, trebuie să asigur mentenanţa, trebuie garaj. Eu nu am nimic cu băiatul ăsta, eu l-am ajutat când a avut nevoie. Poate să candideze, nu am nicio problemă. A mai candidat şi în 2012 ca independent şi nu a ieşit nici măcar consilier local”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA