0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Răzvan Oaidă pleacă pentru 700.000 de euro la FC SB

Gigi Becali mai cumpără un jucător de la FC Botoșani. Mijlocașul Răzvan Oaidă (20 ani) va semna astăzi cu FC SB dar va rămâne la Botoșani până la finalul sezonului.

FC Botoșani va încasa 700.000 de euro de la FC SB și va mai primi 15% dacă internaționalul de tineret va fi transferat la un club în străinătate. Răzvan Oaidă va avea un salariu de 12.000 de euro pe lună cu 9.000 de euro mai mult decât la Botoșani.

”Am vorbit înainte de meci. Am vorbit cu domnul Iftime și i-am spus ”mi-am propus ceva. Dacă voi câștiga meciul cu Craiova, am să-ți dau prețul pe care l-ai cerut pe Oaidă”. După meci am zis ”am promis, să facem actele”. Am întârziat-o pentru că au fost niște pretenții. Trebuie să îl iei tu cu 700.000 și să îl dai cu 30 de milioane de euro. 700.000 de euro am dat. Vine la vară”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Până acum, FC Botoșani a încasat 1,8 milioane de euro de la FC SB, la care se adaugă cei 700.000 de euro pentru transferul lui Oaidă. De asemenea, FC Botoșani mai poate încasa câteva sute de mii de euro dacă Moruțan și Oaidă vor fi fi vânduți în străinătate.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA