4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Razii de noapte ale polițiștilor și luptătorilor SAS

În noaptea de 06/07.04.2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani, cu sprijinul celor din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptătorilor SAS, au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru evidenţierea elementului poliţienesc şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate peste 200 de persoane şi controlate 127 de autovehicule şi 6 unităţi economice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, valoarea lor depăşind suma de 14.000 de lei.

Astfel, au fost depistate două gestionare de 52, respectiv 33 de ani, care deţineau, în scopul comercializării ulterioare, cantitatea totală de 9 pachete de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova, fără a avea documente justificative.

Cele două femei au fost sancţionate contravenţional conform Legii 12/1990, produsele respective fiind confiscate de poliţişti.

Totodată, pe raza localităţii Tudora a fost depistat un bărbat de 30 de ani, din judeţul Suceava, care conducea un autoturism.

Cu ocazia testării alcoolscopice, a rezultat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA