2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

RĂZBOI în interiorul PSD: LIDERII se întrunesc în Comitetul Național pentru analiza EȘECULUI

psd sediu

Începe o săptămână de foc la PSD, în toiul unor noi acuzaţii la adresa lui Victor Ponta, care a dat bir cu fugiţii în Emirate, după ce a pierdut alegerile. Comitetul Executiv al partidului se va întruni zilele acestea pentru a analiza efectele eşecului de la prezidenţiale.

Între timp continuă dezvăluirile privind vacanţa de lux petrecută de Ponta alături de omul de afaceri Sebastian Ghiţă. După petrecerea din Abu Dhabi, premierul ar fi chefuit şi într-un club din Dubai. Un barman român a publicat pe contul său de Facebook nota de plată de la masa lui Ponta, în valoare de aproximativ 2.700 de euro.
Marea majoritate a liderilor PSD „zic să se facă” un congres al partidului în acest an, dar există şi posibilitatea convocării ”oricând a unui consiliu naţional de analiză şi de lansare a unor proiecte politice”, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

„Dacă se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic să se facă în acest an, ca din ianuarie să ne ocupăm de guvern şi de guvernare, pentru că avem obiective serioase şi ţara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emoţie. Dacă nu se face congres, putem face un consiliu naţional de analiză şi de lansare a unor proiecte politice oricând”, a spus, pentru MEDIAFAX, preşedintele executiv al PSD.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA