1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Raul Costin a părăsit clubul FC Botoşani. Cristi Pustai: “Vor mai fi doi-trei jucători care pleacă”

fc bt prezentare jucatori (9)

FC Botoşani şi-a făcut curăţenie în lot până la vacanţa de iarnă. Ultimul pe lista jucătorilor plecaţi este mijlocaşul Raul Costin. Acesta şi-a reziliat deja contractul şi a părăsit gruparea locală, înaintea ultimului meci din 2015.

Tehnicianul Cristi Pustai nu a anunţat oficial cine mai pleacă în această iarnă dar a precizat că va renunţa la încă doi-trei jucători care au evoluat mai puţin. Cei trei la care a făcut referire sunt Neziri, Brata şi Cordoş. Niciunul dintre aceştia nu a confirmat în actuala ediţie de campionat.

“O să luăm în calcul ce s-a întâmplat în acest campionat, o să facem o analiză. Nu o să fie plecări spectaculoase şi nici sosiri spectaculoase. Nu sunt adeptul unor mari schimbări. Sigur nu o să plece jucători care au jucat. Sunt jucători care au avut puţine minute, care nu s-au acodat. Sunt echipe la care nu poţi să te acomodezi. După meciul de vineri vom face analize şi o să decdem dacă e cazul să facem remanieri în lot. Au fost deja câteva plecări. Vor mai fi doi-trei jucători”, a spus Cristi Pustai.

În acelaşi timp, există şi varianta ca unii jucători să aibă oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar şi să-şi dorească ei să plece. În această situaţie, Pustai nu se va opune chiar dacă obiectivul încă nu a fost realizat.

“Nu am făcut asta niciodată. În momentul în care au fost oferte şi dacă au fost convenabile, au plecat jucătorii. Indiferent că a fost Maxim de la Tg. Jiu. Tot ne-am atins obiectivul. Nu este logic să opreşti un transfer. Dacă cluburile se înţeleg iar jucătorul îşi doreşte să meargă la mai bine, e păcat să-l opreşti. Vine altcineva, joacă altcineva”, a adăugat antrenorul FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA