22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

RAPID şi UNIV. CLUJ au retrogradat matematic în LIGA a II-a

rapid, univ. cluj

Două echipe cu mare tradiţie în fotbalul românescu au retrogradat sâmbătă în eşalonul secund al fotbalului românesc. Deşi mai este o etapă de disputat din acest sezon, Rapid Bucureşti şi Universitatea Cluj nu mai au nicio şansă de a se salva de la retrogradare.

Universitatea Cluj a întâlnit pe Oţelul Galaţi, o echipă care deja era retrogradată în eşalonul secund. Clujenii aveau 32 de puncte şi doar o minune îi mai putea salva. Minunea nu a venit. Ba mai mult, ardelenii au pierdut cu 2-1 în faţa unei echipe care joacă doar pentru palmares şi a retrogradat matematic în eşalonul secund.

În această seară, o altă echipă cu mare tradiţie în fotbalul românesc, a spus adio Ligii I la fotbal. Formaţia Rapid Bucureşti era condamnată să învingă în Gruia pentru a avea în continuare şanse de a rămâne în Liga I. De partea cealaltă, CFR Cluj era o echipă fără griji după ce şi-a recuperat cele 24 de puncte la TAS. Elevii lui Francisc Dican au jucat de parcă era un meci decisiv pentru ei şi s-au impus cu scorul de 2-1, într-o partidă cu doi jucători eliminaţi. În urma acestui rezultat, Rapid Bucureşti a retrogradat matematic în Liga a II-a, aceasta fiind a şaptea retrogradare din istoria giuleştenilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA