4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Raed Arafat: „Riscăm să avem o iarnă extrem de dificilă”

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a avertizat, vineri, la emisiunea Punctul de Întâlnire, că „situația nu este stabilă” și că nu se poate vorbi, în acest moment, de o scădere a infecțiilor cu coronavirus.

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat afirmă că autorităţile şi-au propus să nu ajungă din nou la măsuri restrictive drastice cauzate de răspândirea epidemiei de COVID-19, însă nu este exclusă implementarea unor astfel de măsuri dacă situaţia va deveni „dramatică”. „Noi am zis că vom merge pe ideea măsurilor zonale sau regionale, dar este clar că never say never. (…) Este posibil la orice moment, dacă evoluţia va fi una dramatică, să se ia măsuri mai drastice”, a declarat oficialul din MAI.

„Este clar că nu scădem, rămânem undeva între 1200 – 1600 de cazuri pe zi. Situația nu e stabilă și evoluția depinde de respectarea regulilor. Dacă ascultăm de cei care își bat joc,care spun că virusul nu e atât de periculos, că nu suportă masca, riscăm să avem o iarnă extrem de dificilă.

Dacă acceptăm să trăim cu virusul, dar cu atenție, și să respectăm restricțiile, poate că până la primăvară scăpăm de această situație”, a estimat el la Antena 3.

Sursa: RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA