1.6 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

Radu Mazăre cere demisia lui Ponta de la şefia PSD

Mazare, portariuc

Radu Mazăre a declarat marţi că, dacă ar pierde alegerile la Constanţa, şi-ar da demisia, şi nu ar da vina pe organizaţiile mai mici. Primarul a comentat astfel situaţia de după alegerile prezidenţiale din PSD.

El a precizat că nu a discutat cu Marian Vanghelie despre o posibilă plecare din partid, dar că actuala situaţie nu i se pare normală.

„Este o stare de nemulţumire, sunt discuţii despre felul în care este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală (…) Nu mi se pare normal ca atunci când piezi nişte alegeri să dai vina pe alţii”, a spus Mazăre.

Întrebat ulterior de jurnalişti dacă Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia după pierderea alegerilor prezidenţiale, Mazăre a spus că „da”. „În mod normal şi onorabil da”, a spus edilul.

Întrebat dacă se plasează în tabăra disidenţilor din PSD sau cea a lui Ponta şi Dragnea, Mazăre a spus că nu a luat o decizie. „Discut cu prietenii si colegii mei. La Constanţa suntem o echipa stransa si nu iau decizii de capul meu. Discut si după ce luăm o decizie, o luăm într-o direcţie cu toţii”, a spus Mazăre.

Sursa: REALITATEA.NET 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA