8.7 C
Botoșani
joi, 23 martie 2023

Rădășanu vrea să fie primar și sare la gâtul lui Flutur

Liviu Rădășanu este primul care și-a anunțat candidatura la primăria Botoșani și deja îl atacă pe primarul Cătălin Flutur, pe care îl consideră principalul său contracandidat.

Rădășanu este acum președinte interimar al Organizației Municipale ALDE Botoșani dar de pe 23 februarie va fi președinte cu drepturi depline. El are susținerea Lilianei Mincă care deja îl vede primar al Botoșaniului.

„Pe data de 23 februarie, vom organiza alegerile structurii municipale. Este un eveniment important pentru că echipa care va ieși din aceste alegeri, va fi echipa cu care vom ataca primăria și Consiliul Local. Targetul pe care ni s-am propus este obținerea funcției de primar pentru ALDE Botoșani și construirea unei majorități în jurul ALDE”, a afirmat Rădășanu.

Cu niște ani în urmă, Rădășanu îi făcea campanie lui Flutur și încerca să-i convingă pe botoșăneni că fostul lider PDL era cel mai bun pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. Între timp, și-a schimbat părerea. În opinia lui, Flutur nu mai este bun și botoșănenii ar avea nevoie de un alt primar.

„Se pare că al nostru primar, nu prea i se simte lipsa în Botoșani. Și când era de față, și acum când e plecat în țările calde, orașul arată la fel. Tind să cred că municipiul Botoșani începe să se acomodeze în era post Flutur. Poate e de bun augur”, a mai afirmat Rădășanu.

Liviu Rădășanu o are aliată pe Liliana Mincă. Fosta șefă de la Loto, nu a ezitat să sară și ea la gâtul lui Flutur pe care îl compară cu președintele Iohannis.

„Am văzut că primarul este inexistent. E ca și Iohannis. Dacă Iohannis este mai mult la schi, al nostru e mai mult prin Maldive. Pe 15 ianuarie nu a fost prezent să înmâneze premiul. Ieri, primarul nu a fost. A fost în schimb primarul ALDE care se pregătește cu proiect”, a declarat Mincă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA