1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Pustai încă mai speră: “E timpul să luăm şi noi puncte”

cristi pustai la botosani (3)

Antrenorul principal al FC Botoşani încă este optimist şi consideră echipa pe care o pregăteşte poate să mai obţină o victorie în acest an. Prima ocazie este duminică la Iaşi, în faţa unei formaţii care pare scăpată de grijile retrogradării şi care joacă foarte bine pe teren propriu.

„Să sperăm că va fi un meci frumos având în vedere că va fi un derby al marilor orgolii în care să luăm şi noi punct sau puncte. Întâlnim o echipă pragmatică, care este scăpată oarecum de griji. Locul 8 pe care îl ocupă îi dă această stare de confort. În schimb, noi suntem în criză de puncte.

CSMS Iaşi şi-a câştigat în ultimul timp jocurile pe care le-a susţinut acasă şi locul ocupat în clasament este dat de fapt de poziţia jocurilor de pe teren propriu. De aceea spun că au o stare bună pe teren propriu faţă de noi, care dacă nu ne luăm punctele acasă ne scufundăm. Iaşiul a adunat 14 puncte pe teren propriu câte avem noi adunate în tot campionatul. Au un atacant bun, Golubovici, care a înscris destule goluri, un jucător foarte util la stilul lor de joc. Au şi viteză în benzi, atât Viveiros cât şi Onduku sau Bole fiind jucători destul de buni. E timpul însă să luăm şi noi puncte. Ce folos că am înscris goluri în fiecare meci dacă am şi primit mai multe şi am obţinut doar două puncte. Ne punem mari speranţe în acest meci”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA