24.7 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

PSD și fuga de dialog constructiv: Președintele Consiliului Județean nu crede ca botoșănenii merită o dezbatere publică privind problemele din județ

PSD demonstrează că nu poate să participe la dialog deschis! PSD nu crede că botoșănenii merită o dezbatere publică privind proiectele și lipsa abordării responsabile a neajunsurilor din județ. Nu vor să își asume dezinteresul care ne-a adus la coada fiecărui clasament; ignoră exodul care a ajuns să caracterizeze județul. Trâmbițează că sunt singurii cu experiență, dar când vine vorba de o dezbatere, dau bir cu fugiții.

Nu am înțeles de ce mi-a fost refuzată invitația la dialog deschis. Dacă eram un candidat atât de lipsit de experiență, cum am auzit că am fost etichetat, cred că o astfel de invitație ar fi însemnat un mare avantaj pentru adversari, nu?

Doamna Federovici,
Botoșănenii merită o discuție deschisă, asumată cu privire la lucrurile care s-au făcut și prea multele care nu s-au făcut. Vă dau ocazia să demonstrați că Botoșaniul nu este un eșec de când ați preluat frâiele județului, vă dau ocazia să demonstrați că în 4 ani nu ați făcut doar lucrări de suprafață, prezentate ostentativ ca să pară că ați făcut ceva. Vă dau ocazia să demonstrați că nu ați ignorat cu desăvârșire nucleul problemelor cu care se confruntă de fapt județul. Dacă răspunsul dumneavoastră la aceste afirmații este tăcerea… Ei bine, și aceasta este un răspuns.

Voiam să purtăm o discuție despre câți investitori ați adus până acum în județ și ce ați făcut mai exact pentru a realiza “dezvoltarea” cu care vă mândriți. Voiam să văd dacă sunteți la curent cu disperarea botoșănenilor care trăiesc de pe o zi pe alta și care nu își găsesc un loc de muncă.

Discuții simple, mă gândesc, mai ales pentru oameni cu experiență, așa ca dumneavoastră.

Poate vă întrebați de ce invitația mea la dialog nu a fost adresată contracandidatului meu, Lucian Trufin. Vă mărturisesc sincer că nu știam dacă va primi permisiunea doamnei președinte, în umbra căreia șade liniștit de la începutul campaniei.

Apelez cu această ocazie la toate televiziunile din Botoșani, poate ei au mai mult succes să o convingă pe doamna Federovici să ia parte la o dezbatere alături de mine. Până la urmă, suntem doi oameni care își doresc în egală măsură să preia sau să mențină frâiele județului, iar lupta aceasta trebuie să aibă loc în fața botoșănenilor, cu argumente și contraargumente, la aceeași masă a discuțiilor.

Acest material fost realizat la comanda PNL – filiala Botosani. Cod unic de identificare: C.M.F. 21240015

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA