9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

PROTEST pentru drumuri decente. Scandări împotriva PSD și amenințări că vor fi blocate toate drumurile FOTO&VIDEO

Protest de amploare în judetul Botosani. Câteva sute de botoșăneni au pornit în această dimineață din mai multe zone ale județului către municipiului Botoșani pentru a le cere șefilor Consiliului Județean să plombeze drumurile.

Protestul a fost inițiat de câțiva tineri din zona Răuseni-Hlipiceni dar a luat repede amploare și s-au alăturat oameni din Todireni, Lunca, Sulița, Albești, Trușești și alte localități.

În jurul prânzului, sutele de mașini au ajuns în municipiul Botoșani. Doar o parte au avut acces în parcarea primăriei, restul fiind dirijate spre străzile din apropiere. Protestatarii venit dotați cu vuvuzele, stație, microfon și au început să scandezeze împotriva șefilor Consiliului Județean și împotriva PSD.

Initiatorii protestului au anunțat la venirea în municipiu că în cazul în care nici de  această dată șefii județului nu intervin, vor recurge la o măsură extremă și vor bloca  drumul.

După ce s-au manifestat zgomotos în parcare, vreo zece protestatari au urcat în sediul Consiliului Județean unde îi aștepta vicepreședintele Dorin Birta și prefectul Dan Șlincu. Discuțiile au fost tensionate iar vicepreședintele CJ l-a pus la punct inclusiv pe prefectul Dan Șlincu. Într- un final, li s-a promis oamenilor că în două-trei săptămâni se vor plomba gropilor.

În timp ce inițiatorii protestului erau la discuții cu prefectul și vicepreședintele  Consiliului Județean, din rândul protestatarilor a apărut un nou lider. Acesta și-a exprimat nemulțumirea că liderii au mers la discuții și a anunțat că nu va ceda.

Spre final, protestatarii au scandat celebrul mesaj #SIEU.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA