-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Proprietarii garajelor din zona Colegiului Eminescu au început să-și demoleze construcțiile

O parte dintre proprietarii de garaje din zona Colegiului Mihai Eminescu au acceptat propunerea primăriei și au decis să demoleze construcțiile metalice. Unul deja a demolat garajul iar alți câțiva și-au luat bunurile care erau depozitate.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Primăria Botoșani a trimis notificări tuturor persoanelor care au garaje în zona Colegiului Mihai Eminescu, acestea având la dispoziție 30 de zile pentru a demola construcțiile metalice. În caz contrar, lucrările vor fi făcute de către o firmă iar costurile vor fi suportate de către proprietarii garajelor.

Le-am dat termen de 30 de zile să-și dezafecteze garajele. Dacă nu se vor conforma, vom interveni noi și punem cheltuielile în sarcina lor. După 30 de zile facem licitație pentru demolarea garajelor, dacă va fi cazul. Eu îmi doresc o conformare voluntară și am promis că le acordăm câte un loc de parcare, fără licitație. Proiectul prevede 82 de locuri de parcare, un loc de joacă pentru copii, iluminat și spații verzi. Este o regenerare urbană. Eu sunt optimist și vreau să realizăm proiectul în acest an”, a spus în urmă cu o săptămână primarul Cosmin Andrei.

Potrivit reprezentanților primăriei, majoritatea proprietarilor de garaje au acceptat să le demoleze pentru a primi un loc de parcare. Ei spun că dacă se vor conforma toți în termenul de 30 de zile, în această vară va fi realizat proiectul care include 82 de locuri de parcare, un loc de joacă, plus refacerea sistemului de iluminat public și a spațiilor verzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA