0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Proprietarii garajelor din zona Colegiului Eminescu au 30 de zile la dispoziție să le demoleze. Cosmin Andrei: “Am trimis notificări”

Anul acesta vor fi amenajate 82 de locuri de parcare și un loc de joacă pentru copii în zona Colegiului Național Mihai Eminescu. Asta a anunțat primarul Cosmin Andrei care a mai precizat că toți proprietarii de garaje au fost notificați că au 30 de zile la dispoziție pentru a le demola.

În cazul în care aceștia nu se vor conforma, primăria va organiza o licitație pentru desemnarea unei firme care se va ocupa de demolare.

“La începutul acestei săptămâni am trimis notificări tuturor persoanele care au locuri de parcare acoperite și le-am dat termen de 30 de zile să-și dezafecteze garajele. Dacă nu se vor conforma, vom interveni noi și punem cheltuielile în sarcina lor. După 30 de zile facem licitație pentru demolarea garajelor, dacă va fi cazul. Eu îmi doresc o conformare voluntară și am promis că le acordăm câte un loc de parcare, fără licitație. Proiectul prevede 82 de locuri de parcare, un loc de joacă pentru copii, iluminat și spații verzi. Este o regenerare urbană. Eu sunt optimist și vreau să realizăm proiectul în acest an”, a spus primarul Cosmin Andrei care a mai precizat:

“Va fi o supralărgire chiar supărăm un agent economic. I-am diminuat suprafața de teren concesionată. S-a supărat, ne-a amenințat cu procese dar trebuie să facem ce avem de făcut. Va fi o intrare lărgită de pe strada Octav Onicescu”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA