16.4 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Proiectul de 100 de miliarde de la Stăuceni ar putea fi finalizat în acest an

News Primăria comunei Stăuceni ar putea finaliza anul acesta cel mai mare proiect de investiţie. Este vorba de un proiect în valoare de aproximativ 100 de miliarde de lei vechi care constă în realizarea unei reţe de canalizare, staţii de pompare şi staţie de epurare.

„Sperăm ca în acest an să recepţionăm proiectul de canalizare. Urmează să depunem luna aceasta a treia tranşă. Sperăm ca totul să decurgă normal. Conductele au fost îngropare. Din 29 de kilometri de conductă mai sunt patru kilometri de îngropat. Urmează să trecem la remedierea drumurilor după care vom începe cu staţiile de pompare, racordurile electrice şi staţia de epurare. La ora actuală este încasat în proporţie de 40% iar executat este în proporţie de 70%. Cum ne va permite vreme, vom începe lucrările”, a spus Cozmin Epuraş.

Primăria comunei Stăuceni a obţinut în 2012 finanţarea unui proiect privind realizarea unei reţele de 24 de kilometri de canalizare, trei staţii de pompare şi o staţie de epurare. Valoarea totală a investiţiei este de 100 de miliarde de lei vechi din 90 de miliarde reprezintă fonduri nerambursabile şi 10 miliarde contribuţia primăriei Stăuceni.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA