10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

PROIECT INEDIT Liberalii oferă reduceri la produsele din magazine

Organizaţia Municipală a PNL Botoşani va demara în aproximativ o lună de zile un proiect prin care botoşănenii îşi vor putea face cumpărăturile la preţuri reduse din anumite magazine. Campania va începe în aprilie şi se va finaliza în decembrie.

Viorel Iliuţă, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Botoşani spune că se vor edita 20.000 de carnete de discount iar numărul agenţilor economici care vor intra în proiect va fi de circa 100.   

„Anunţ lansarea unui proiect-program care are drept scop coagularea unor sinergii comune care să crească gradul de implicare civică a liberalilor din municipiu. Este vorba de un proiect care poartă numele: Important eşti tu! Propunerea noastră este una care pune pe aceeaşi masă oferta de produse şi servicii a agenţilor economici cu cererea care este din ce în ce mai mică. Proiectul presupune construcţia şi implementarea la nivel de municipiu a unei structuri elastice şi funcţionare de discounturi. Numele produsului se numeşte carnetul de discount. Agenţii economici care doresc să facă parte din acest proiect va trebui să ofere un discount. Înscrierea unui agent economic este opţională şi gratuită. Beneficiile agentului economic sunt promovarea produsului care va fi exclusiv treaba liberalilor şi creşterea numărului de clienţi şi un nivel superior de venituri”, a spus Viorel Iliuţă care a adăugat:

„Produsul este un carnet cu mai multe file iar fiecare filă reprezintă dovada că posesorul poate beneficia de discount. În primă fază dorim să edităm 20.000 de exemplare. Toţi botoşănenii pot fi beneficiari, indiferent de categorie. Carnetele vor fi distribuite gratuit în baza unui proces verbal care va cuprinde doar numele şi prenumele. Ne propunem  ca agenţii economici să ofere un discount de minim 10-15%. Carnetul va conţine 100 de file iar numărul agenţilor economici va fi tot în jur de 100. Agenţii economici vor fi selectaţi din toate domeniile de activitate”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

79 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA