24.7 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Proiect de 4 milioane de euro pentru construcția unui ambulatoriu la Darabani / FOTO

Primăria orașului Darabani a inițiat un proiect pentru construcția unui ambulatoriu în curtea spitalului. Proiectul este în parteneriat cu Spitalul Județean Mavromati Botoșani și va fi depus spre aprobare, în cursul acestei luni.

Potrivit primarului Alin Gîrbaci, proiectul este în valoare de 4 milioane de euro și include construcția ambulatoriului și dotarea cu echipamente medicale.

“De patru-cinci ani, de când urmăresc programele de sănătate, este prima oportunitate a orașului Darabani de a beneficia de o construcție nouă. Vorbim de un ambulatoriu în care vom avea cabinete de Pediatrie, Interne, Ginecologie, Oftalmologie și alte specialități medicale. În acest proiect suntem parteneri cu Spitalul Județean Botoșani și avem un avantaj că acest ambulatoriu va deservi aproximativ 40.000 de locuitori din orașul Darabani și cele opt comune arondate. Noi venim cu terenul și cu proiectul iar Spitalul Județean va prelua și administrare acest ambulatoriu. Ei vor veni cu cadre medicale și tot ce e necesar pentru funcționare. Până pe 31 mai trebuie să depunem proiectul iar ulterior va fi o perioadă de evaluare. Eu sper să avem cât mai repede un răspuns pozitiv, să semnăm contractul de finanțare și să demarăm licitațiile”, a spus Alin Gîrbaci, primarul orașului Darabani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA