0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Programul pentru creșterea natalității: Ministerul Familiei a primit până acum 4.000 de solicitări

Ministerul Familiei a primit aproape 4.000 de solicitări până în acest moment, în cadrul programului social pentru creșterea natalității, anunță ministrul Familiei Gabriela Firea.

”Revin cu vești despre programul social pentru creșterea natalității. Știu că este multă nerăbdare printre femeile și cuplurile care vor să beneficieze de acest sprijin. Am primit aproape 4.000 de solicitări până în acest moment, cele mai multe dintre dosare fiind transmise pe adresa de e-mail natalitate@mfamilie.gov.ro. Doar în primele 3 minute au intrat 800 de mesaje, adică aproape 4 pe secundă. În unele cazuri, este posibil să nu fi ajuns încă mesajul de confirmare din cauza numărului foarte mare de mesaje sosite în același timp.

Colegii mei au început deja să înregistreze fiecare mesaj în parte, iar toate dosarele vor primi în cel mai scurt timp numărul de înregistrare. În cazul dosarelor transmise de mai multe ori vom lua în calcul doar primul transmis. Vă rog să nu transmiteți de mai multe ori dosarul pentru a nu le îngreuna colegilor din minister munca și a întârzia, practic, desfășurarea optimă a programului. Vreau să liniștesc persoanele care e posibil să fi transmis dosarele incomplete sau cu documente neconforme. Nimeni nu este descalificat din start și, după analiza dosarului, va avea la dispoziție 5 zile să îl completeze, așa cum prevede regulamentul”, a declarat Gabriela Firea.

Citește mai mult pe Antena3

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA