3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Program de vizită, doar pe hârtie la Mavromati

News Desi, incepand cu 1 martie sefii unitatii au hotarat sa restrictioneze accesul vizitatorilor in unitate si au pus un agent de paza la intrare in spital, rudele bolnavilor nu vor sa accepte schimbarea. Oamenii vin sa-si vada persoanele dragi la orice ora din zi fara sa tina cont de programul de vizita.

Si astazi, agentul de paza a avut neintelegeri cu apartinatorii care au incercat sa-l fenteze. Unii au reusit sa se strecoare printre usi, altii nu.
Sefii spitalului au luat aceasta decizie pentru ca vizitatorii  aglomeareaza saloanele si le ingreuneaza activitatea cadrelor medicale.
"Masura care a fost implementata, de infiintare a unui post de agent de paza la intrarea in Spitalul Judetean este tocmai pentru respectarea programului de vizita aprobat de Ministerul Sanatatii, program care, trebuie sa recunoastem nu se prea respecta, dar acum vizitatorii vor avea acces doar in programul aprobat de spital. Masura care vizeaza facilitatea activitatii medicale la nivelul sectiilor, mentinerea ordinii si curateniei", a spus Ioan Asaftei, director de ingrijiri Spitalul Judetean de Urgenta
Potrivit programului de vizita, rudele pacientilor pot sa urce pe saloane de luni pana vineri, de la ora 15:00 la ora 20:00. Sambata si duminica, intervalul de vizita incepe la ora 10:00 si se termina la ora 20:00.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA