PROGNOZA METEO. Vreme geroasă în următoarele zile. Temperaturile vor coborî până la MINUS 19 grade Celsius

0
688

Meteorologii anunţă vreme rece, chiar geroasă dimineaţa şi noaptea, în următoarea perioadă. Temperaturile vor scădea semnificativ, mai ales noaptea când se vor înregistra până la minus 19 grade. Vântul va avea intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în sud-estul Munteniei şi în Dobrogea, accentuând senzaţia de frig.

MARTI. Vremea va fi rece pentru această dată, geroasă dimineața și noaptea în centrul țării, la deal și la munte, local în nord-est și izolat în rest. Cerul va fi variabil în Dobrogea și mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în sud-estul teritoriului, iar cele mai mari viteze se vor atinge ziua, pe litoral, unde vor fi rafale de până la 55…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime între -14 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -19 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

MIERCURI. Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineața și noaptea când va fi ger în centrul țării, la deal, la munte, local în nord și în nord-est și izolat în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -17 grade. Izolat dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață asociată cu chiciură.

Citește mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here