1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

PROGNOZA METEO. Vezi când se îndreaptă vremea

canicula soare

Dacă ultima zi a săptămânii va fi marcată de instabilitate atmosferică în unele zone din ţară, săptămâna viitoare începe cu vreme frumoasă şi temperaturi plăcute.

DUMINICĂ presiunea atmosferica e in crestere usoara, semn ca vremea va fi in general frumoasa. Norii mpart cerul cu soarele in cea mai mare parte a tarii si doar temporar norii strang randurile si lasa averse, posibil insotite de fulgere si tunete, pe arii restranse in zonele montane si doar izolat in celelalte regiuni.Vantul sufla cel mult moderat, asa ca nu devine suparator. Soarele este mai darnic, iar peste ţara noastră vine un aer usor mai cald, aşa că temperaturile sunt în creştere. Duminică aşteptăm maxime de la 24 grade in nord-vest pana la 32 grade in sud-vestul Olteniei.

LUNI Pentru prima zi a săptămânii următoare, meteorologii prognozeaza tot vreme in general frumoasa, cu cerul chiar mai mult senin dimineata in majoritatea regiunilor. Dupa amiaza insa o usoara accentuare a instabilitatii atmosferice determina innorari temporare in zonele montane si submontane, dar si in sud-vestul tarii, unde local mai cad ploi de scurta durata insotite de fulgere, tunete si intensificari de scurta durata ale vantului. In celelalte regiuni doar izolat se dezvolta nori ce pot lasa averse. Dupa amiaza vine cu temperaturi maxime ce pleaca de la 25 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si ajung pana la 32 grade in sud-est.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA