33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

PROGNOZA METEO. Ploile şi furtunile vor domina următoarele zile

ploaie foto bucurestifm

Vremea va fi instabilă în următoarele zile, fiind aşteptate în aproape toată ţara averse, descărcări electrice şi chiar intensificări de scurtă durată ale vântului.

Sâmbătă, vremea se va menţine în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vestul ţării şi în zona montană, unde local se vor semnala averse şi, posibil, descărcări electrice, iar în rest doar izolat şi trecător va ploua slab, mai ales după-amiaza şi seara. Va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18…19 grade pe litoral, în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 26 de grade în vestul teritoriului.
Duminică, în jumătatea de vest a ţării, precum şi în zonele montane, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi noaptea, când fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala local în Muntenia, pe arii restrânse, mai ales la deal, în Moldova şi, posibil, în Dobrogea. Izolat, se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral şi în depresiuni şi 24 de grade în zonele de câmpie din vest şi sud.
Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA