18.4 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Se anunţă o vară TORIDĂ şi SECETOASĂ în toată ţara

canicula cod-galben foto bucurestifm

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni arată temperaturi peste media normală. Precipitaţiile vor fi deficitare în aproape toată ţara pe durata întregii veri.

IULIE. Temperatura medie lunara a aerului va fi mai ridicata decat norma climatologica, indeosebi in sudul, sud-estul si vestul tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in toata tara. Deficitul cel mai pronuntat se va inregistra in sudul, sud-estul si estul teritoriului.

PROGNOZA METEO AUGUST. Temperaturile medii lunare se vor mentine peste normele climatologice in sudul, sudestul si vestul tarii si vor fi apropiate de normal in rest. Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile cele mai scazute s-ar putea consemna in regiunile sudice, estice si vestice.

SEPTEMBRIE. Temperatura medie lunara a aerului va fi mai ridicata decat norma climatologica, in cea mai mare parte a teritoriului. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.
Citeste mai mult pe RTV.NET 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA