-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vremea este neobişnuit de CALDĂ şi vin PLOILE

bulevardul mihai eminescu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 19 ianuarie-1 februarie. În această perioadă sunt aşteptate temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă, fiind aşteptate şi ploi, iar alocuri se va forma polei.

MOLDOVA În această regiune, procesul de încălzire a vremii din intervalul 19-23 ianuarie va determina creşterea atât a temperaturilor maxime, de la o medie de 3 grade la 6 grade, cât şi a celor minime, de la valori, în medie, de -2 grade la 1…2 grade. Între 24 ianuarie şi 1 februarie, deşi vremea se va răci, regimul termic va fi ceva mai ridicat decât cel obişnuit în această perioadă. Astfel, media temperatrurilor maxime va rămâne apropiată de 2 grade, iar aceea a temperaturilor minime va coborî sub 0 grade pe 25 ianuarie şi va fi în jurul a -2 grade până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni.

Precipitaţiile în general slabe, mixte, vor avea o probabilitate de apariţie ridicată între 22 şi 27 ianuarie. Izolat se va semnala polei.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA