20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Scăpăm de ploi şi ninsori. Vine primăvara

 

News Meteorologii anunţă o încălzire treptată a vremii în perioada 10-23 martie, urmând să resimţit că am început primăvara. Deşi nu vom scăpa în totalitate de precipitaţii, acestea îşi vor face apariţia ceva mai rar.

MOLDOVA Până pe 13 martie, temperaturile diurne vor fi ceva mai modeste, cu o medie ce nu va depăşi 8…9 grade în zilele mai reci. Va urma o încălzire, ajungându-se la media de 16 grade pe 15 martie, iar în a doua săptămână schimbările vor fi mai reduse, respectiv media temperaturilor maxime se va încadra între 11 şi 14 grade, aceste valori fiind cele normale în luna martie, în această regiune. În privinţa regimului termic nocturn, se estimează că în prima săptămână acesta se va situa uşor sub normă, predominând valori medii negative de până la -2 grade, pentru ca, ulterior, să devină unul normal, cu o medie a minimelor cuprinsă între 0 şi 3 grade.
Probabilitatea pentru ploi, în general slabe, va fi mare în intervalul 15 – 23 martie. Trecător, în nordul regiunii, vor fi posibile și precipitații mixte.
Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA