25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Profit de 300.000 lei: “Dacă Urban Serv avea depozitul de la Stăuceni, era una dintre cele mai productive societăți din Moldova”

Urban Serv a încheiat anul 2020 cu un profit de 300.000 de lei, în condițiile în care s-au realizat și câteva investiții în utilaje pentru colectarea deșeurilor, salubrizare și deszăpezire.

Viceprimarul Bogdan Buhăianu, fost director general la Urban Serv, spune că în următorii ani ani societatea de salubritate a Consiliului Local Botoșani nu va avea probleme din punct de vedere economic și că vor continua investițiile. El consideră că dacă Urban Serv ar fi avut în administrare și depozitul de deșeuri de la Stăuceni, societatea ar fi adus venituri consistente la bugetul municipiului iar calitatea serviciilor oferite era net superioară.

“Urban Serv a încheiat anul 2020 cu un profit de peste 3 miliarde de lei vechi. Este singura societate care produce bani pentru primărie. Am investit în șapte utilaje Euro5 care efectuează lucrări în municipiul Botoșani, plus două utilaje cumpărate dintr-o mărire de capital venită de la Consiliul Local. Urban Serv are acest contract de salubrizare cu Primăria Botoșani pentru următorii cinci ani, plus contractul de colectare deșeuri pe zona patru. Dacă Urban Serv avea în administrare și depozitul de la Stăuceni, era una dintre cele mai productive societăți din Moldova”, a spus Bogdan Buhăianu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA