-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

Profesor scos de poliţişti din Inspectoratul Şcolar Judeţean FOTO

domonca isj2

Profesorul Ioan Domonco a fost scos, astazi dimineata cu Politia din incinta Inspectoratului Scolar Judetean, dupa ce a  incercat sa intre cu forta in biroului inspectorului  scolar general. Acesta a cerut o intalnire de urgenta cu Mihaela Hunca pentru ca a primit de luni intregi o decizie de incadrare pe post de invatator.

Lui Domonco nu-i convine acest lucru, mai ales ca acesta este profesor la Scoala cu clasele I-VIII Hiliseu Crisan si a obtinut nota 8 la concursul de titularizare din anul 2009. Domonco a spus ca de fiecare data cand a cerut audienta la sefa din invatamant  a fost refuzat.

„M-am dus la ea sa-i spun sa-mi clarifice situatia pentru ca  nu m-a primit niciodata. Cred ca de zece ori am stat la usa ei si nu m-a primit niciodata in audienta. Nu vreau altceva decat clarificarea situatiei incadrarii mele si continuitate pe post conform notei din 2009, nota 8 de la titularizare”, a declarat Ioan Domonco, profesor.

Mihaela Hunca sustine contrariul. Aceasta a spus ca pana astazi nu a inregistrat nicio audienta de la Ioan Domonco. In plus, a cerut sprijinul Politiei pentru ca acesta a refuzat sa iasa din birou si a fortat lucrurile.
„Am chemat Politia pentru ca domnul Domonco a intrat cu forta in biroul meu, cerand in regim de urgena o audienta. Noi tocmai ce avem programata o sedinta si l-am invitat sa paraseasca biroul. Dumnealui, ieri a depus o solicitare la noi, va dati seama, de ieri pana astazi nu am putut sa-i dam un raspuns. Solicita sa schimbam o decizie pe care noi am dat-o in lunile august-septembrie. Pana astazi nu a fost solicitata nicio audienta din partea domnului profesor Domonco”, a spus Mihaela Hunca, inspector scolar general ISJ.
Saptamana viitoare o echipa de inspectori se va deplasa la scoala unde activeaza profesorul Ioan Domonco pentru a afla cum stau lucrurile in cazul acestuia.

domonca isj1 domonca isj

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA