-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Probleme în noul USL: “Va fi extrem de dificil să facem o coaliție în municipiul Botoșani”

Liderii PSD și PNL s-au înțeles la București dar coaliția este mai greu de realizat în municipiul Botoșani. Cele două tabere nu au făcut pași pentru o colaborare la nivelul Consiliului Local și nici nu par să își dorească asta.

Senatorul Cristian Achiței, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani, nu prea vede o coaliție pe plan local cu PSD și spune că va monitoriza atent activitatea primarului Cosmin Andrei.

“Ai crescut taxele cu 20% într-un moment absolut nejustificat, când toată lumea are acum de suportat cheltuieli pe facturi. Între Crăciun și Anul Nou ne-am trezit cu o creștere absolut aberantă. Toți consilierii liberali din municipiul Botoșani au fost împotriva acestei creșteri a taxelor în acest moment. Poate există momente când se poate discuta despre așa ceva dar nu acum. Vă asigur că anul acesta voi intra pe o monitorizare a tot ce înseamnă investiții majore din municipiul Botoșani pentru că ar trebui să vedem o explozie a investițiilor. Dacă le-am spus oamenilor că le creștem taxele, trebuie să se și vadă ceva. În Botoșani nu am văzut mai nimic despre investițiile mari. Cred că o să fie o funcționare destul de complicată la nivel de municipiu, a acestei coaliții. Guvernul a spus nu creștem taxele anul ăsta. Cu toate acestea, la Botoșani s-a trecut peste chestia asta, din punctul meu de vedere inacceptabil. Cred că va fi extrem de dificil să facem o coaliție în municipiul Botoșani, cu cei de la PSD. Ei sunt permanent în coliziune cu noi, vor conflict. Oamenii vor să vadă că se face proiectul cu tramvaiele. Eu sunt extrem de circumspect ce se întâmplă și cu Teatrul Eminescu”, a spus Cristian Achiței, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA