22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Probleme de lot pentru CSMS Iaşi înaintea meciului de la Botoşani. Bădic, Onduku, Plămadă şi Markovic sunt accidentaţi

prunea, napoli

CSMS Iaşi se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de la Botoşani, programat mâine după amiază, de la ora 16.00, pe stadionul Muncipal. Numai puţin de patru jucători de bază sunt incerţi înaintea acestui joc.

“Onduku, despre care credeam că poate reintra, are iarăşi probleme, iar Bădic nu s-a refăcut total după accidentarea suferită în timpul meciului cu FC Braşov. În plus, Markovic s-a accidentat la un antrenament, iar Plămadă acuză şi el unele dureri. Nu cred că vreunul dintre ei va putea evolua sâmbătă, la Botoşani, şansele de recuperare fiind foarte mici. Vom vedea însă ce se întâmplă şi după antrenamentul de vineri. Chiar dacă niciunul dintre cei patru nu va putea intra, nu trebuie să disperăm. Lotul nostru este echilibrat, oricine intră trebuie să-şi facă datoria”, a declarat pentru Ziarul de Iaşi preşedintele executiv al CSMS-ului, Florin Prunea. În aschimb, Alexandru Ţigănaşu, fostul jucător al FC Botoşani, va fi pe teren în partida de mâine. Acesta s-a refăcut după o accidentare suferită iar în ultimele zile s-a antrenat normal.

Nici Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, nu a scăpat de probleme. Căpitanul Florin Acsinte este suspendat iar mijlocaşul Mihai Bordeianu este accidentat. În plus, mai sunt câţiva jucători care au acuzat probleme medicale dar nu sunt accidentări grave iar aceştia vor fi apţi la ora meciului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA