26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Pro România va avea la Botoșani un rezultat mult mai bun decât la nivel național VIDEO

Fuziunea dintre Pro România și ALDE nu a adus rezultatul așteptat de liderii formațiunii. Ba din contra, rezultatul de la nivel national este unul cu mult sub așteptări iar Pro România riscă să nu intre în Parlament.

Reprezentanții Organizației Județene Botoșani a Partidului Pro România încă speră ca această formațiune să intre în parlament și spun că rezultatul de la Botoșani va fi unul mult mai bun decât la nivel national.

“Mulțumesc botoșănenilor care au venit la vot și în mod special celor care ne-au acordat votul de încredere. Noi le promitem că vom lupta în continuare. Încă nu știm rezultatele din județul Botoșani dar vom sta până se numără ultimul vot. Aș vrea să-I felicit pe toți cei care vor fi câștigători. Până acum s-a dus lupta și campania, de acum va trebui și fac un apel la viitorii parlamentari ai județului Botoșani , să aibă ca prioritate proiectele județului. De fiecare dată, rezultatul la Botoșani al Partidului Pro România a fost peste rezultatul la nivel national. Mă aștept să fie un rezultat mai bun”, a spus Mihaela Huncă.

“Cu siguranță vom avea un rezultat cu două cifre. Vom sta până terminăm de numărat în tot județul. Mulțumim tuturor botoșănenilor”, a spus Cătălin Silegeanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA