26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

PRO România Botoșani și-a constituit Liga Aleșilor Locali

Membrii Pro Romania, primari, viceprimari și consilieri locali și-au votat echipa de conducere. Liga aleșilor locali este o structură compusă din aleși ai Partidului PRO România care ocupă funcții în administrația publică locală.

În urma votului, președinte a fost ales proaspătul primar din Brăiești, Adrian Nistor. Acesta îi va avea alături pe edilul comunei Dângeni, Claudiu Ilaș din funcția de prim-vicepreședinte și pe vicepreședinții Claudia Rudișteanu, Iulian Balașei, Laurențiu Saveliev, Dorel Ghiviziu, Cristian Coțovanu și Cristian Voiniciuc.

“În urma votului cetățenilor județului Botoșani, aleșii locali Pro România au o responsabilitate importantă, aceea de a reprezenta interesele alegătorilor în forurile locale și județean. În acest scop, Liga este un organ lucrativ care se va întruni la convocarea Președintelui și care va pregăti proiecte de hotărâri și le va înainta consiliilor locale prin consilierii locali și, ceea ce este mai important, pentru că la acest capitol județul Botoșani suferă cumplit, va sprijini proiectele de infrastructură din localitățile județului pentru că toți locuitorii sunt interesati de proiectele de apă, canalizare, gaze naturale și infrastructură rutieră. Un prim pas îl va reprezenta solicitarea fermă ca la nivelul consiliului județean Botoșani să înceteze bătaia de joc la adresa cetățenilor care locuiesc de-a lungul drumului strategic, devenit impracticabil. Pro România susține cu tărie alocarea de fonduri de la județ pentru repararea și întreținerea drumului județean”, se precizează în comunicatul transmis de Pro România.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA