2.2 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Pro România a început să-și anunțe candidații pentru alegerile locale din 2020

Partidele politice au început să se pregătească pentru alegerile locale care vor avea loc în iunie 2020. Dacă PNL și PSD au o misiune mai ușoară deoarece există organizații în fiecare comună, partidele mici trebuie să-și găsească persoane dispuse să intre în bătălia electorală.

Pro România este deocamdată singurul partid din județul Botoșani care își anunță candidații la alegerile locale. Răzvan Amariei (41 de ani) va candida la Primăria comunei Leorda.

„Răzvan Amariei este un coleg care poate fi luat ca etalon în județul Botoșani. în sensul entuziasmului tineresc, al capacității profesionale, al combativității. A desfășurat activități timp de peste un deceniu în cadrul UAT Leorda. Are o paletă profesională de invidiat. A lucrat la proiecte guvernamentale și europene, a lucrat în zona de achiziții, contabilitate iar actualmente lucrează în zona asistenței sociale. Ce putem spera mai mult de la un candidat la primăria unei comune? Ăsta e candidatul ideal pe care îl căutăm noi la primării, omul care vrea, care dorește și care poate”, a spus Dumitru Chelariu, liderul Pro România, Filiala Botoșani.

Răzvan Amariei nu este nou în politică. A mai trecut pe la PNL și PSD iar acum s-a decis să intre în această formațiune politică nouă.

„Activez în administrația publică locală din 2001, sub diferite forme. Am venit la Pro România pentru că aici am găsit în primul rând oameni. E o diferență față de celelalte partide. Aici se face efectiv politica cetățeanului. Nu poți să faci parcuri de joacă pentru copii când vârsta populației este de 60-70 de ani. Cei care ar trebui să conducă comuna sunt cetățenii prin instrumentul numit primar. Este nevoie de o construcție nouă. Am mai făcut parte din PSD și PNL”, a spus Răzvan Amariei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA