28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

PRM Botoşani a început pregătirile pentru alegerile locale: “Ne-am reactivat puternic. Fără niciun ban, tot am scos 4%”

prm botosani (1)

Liderii Flialei Judeţene a PRM Botoşani au început pregătirile pentru alegerile locale care vor avea loc în luna iunie a anului viitor. Astăzi, la sediul partidului, au fost prezenţi o parte din reprezentanţii organizaţiilor comunale care foarte probabil vor candida pentru funcţii de primar sau consilier local.

Eugen Niţură, preşedintele Filialei Judeţene a PRM Botoşani, este foarte optimist şi susţine că această formaţiune va reveni la rezultatele din urmă cu 15 ani.

“Ne-am reactivat puternic iar asta ne dă garanţia că anul viitor vom avea un succes pe care l-am mai avut acum vreo 15 ani. Vrem să câştigăm mai multe locuri de consilieri locali şi judeţeni. Acum avem 21 de consilieri. Avem şanse reale şi corecte la alegerile locale. Pentru alegerile parlamentare vom vedea cum o să se pună problema. Acolo avem nevoie de decizia conducerii partidului, conducere care nu ştiu dacă va fi modificată. Avem ce spune, suntem indignaţi de ce se întâmplă în ţară şi la nivel judeţean. Numai Hitler a mai avut popularizare aşa cum a avut Ţurcanu. Unde e Ţurcanu acum? Este condamnat. Nnu mai este de câteva luni preşedinte dar nici acum nu sunt luate panourile cu: sunaţi la Florin Ţurcanu. E bătaie de joc. El e la abator la Suliţa şi recepţionează tăuraşi la tăiere”, a spus Eugen Niţură care a adăugat:

“Filiala Judeţeană PRM şi-a continuat şi îşi continuă activitate, fără nicio tulburare şi fără niciun regres. Unde te duci, pe posturile cheie din judeţ, găseşti fosti peremişti. Au migrat pentru ciolan. Noi fără niciun ban, tot am scos 4%. Şi tabloul lui Vadim Tudor a venit târziu şi dacă nu cumva şi acela strâmb. Avem electorat stabil şi în cel mai rău moment, aproape 6000 de oameni au votat PRM-ul”.

prm botosani, apetrei (5) prm botosani (4) prm botosani (3) prm botosani (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA