23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Primele reacții ale social democraților botoșăneni, la finalul alegerilor locale / VIDEO

Doina Federovici, Cosmin Andrei, Lucian Trufin, Marius Budăi și mai mulți social democrați s-au adunat la sediul PSD, în jurul orei 21.00, iar la finalul alegerilor locale au făcut primele declarații.

Doina Federovici, președinte PSD Botoșani: “Vreau să le mulțumesc în numele social democraților, tuturor botoșănenilor care s-au prezentat astăzi la vot. Vreau să le mulțumesc colegilor mei social democrați pentru că ne-au fost un sprijin pe toată această perioadă. Am mers în fiecare localitate a județului și am făcut o campanie pozitivă. Le mulțumesc colegilor mei că nu au dat curs atacurilor venite din partea celorlalți contracandidați. Vom începe și noi numărătoarea paralelă”.

Lucian Trufin, candidatul PSD la Consiliul Județean Botoșani: “Mulțumesc botoșănenilor pentru prezența la vot, le mulțumesc pentru dialogul constructiv, le mulțumesc pentru susținerea acordată și încrederea acordată. Ne-am propus o campanie curată, am reușit să avem o campanie frumoasă, bazată pe proiecte. Am fost în peste 90% din UAT-urile județului, ne-am întâlnit cu mii de botoșăneni”

Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Botoșani: “Puteți vedea aici cea mai frumoasă echipă, echipa câștigătoare. Mulțumim tuturor botoșănenilor care au fost alături de noi în această campanie dificilă. Suntem convinși că vom fi cu toții învingători pentru că am fost o echipă extraordinară”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA