23.1 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Primele imagini cu noua generaţie Jeep Cherokee

Fratele mai mic al lui Jeep Grand Cherokee se numeşte simplu: Jeep Cherokee. Însă designul noii generaţii, care va fi lanstă în SUA în această primăvară, e puţin mai complicat…

Pentru europeni are mai mult sens dacă lui ”Cherokee” i se alătură ”Grand”,pe Bătrânul Continent Jeep Grand Cherokee fiind un concurent interesant în segmentul SUV-urilor mari.

Peste ocean, însă, Jeep Cherokee (deci fără ”Grand”) are semnificaţii mult mai adânci: dacă Grand Cherokee este un SUV de lux foarte apreciat, despre Jeep Cherokee se poate spune că e un fel de pionier în domeniul SUV-urilor compacte, imediat după lansare câştigându-şi o excelentă reputaţie de maşină de familie robustă, încăpătoare şi accesibilă.

Ulterior, Jeep Cherokee a pierdut din calităţile de offroader, adaptându-se cerinţelor celor care vor un SUV compact bun mai mult pentru şosea. Dar cel mai important lucru este că a păstrat o identitate de marcă uşor de recunoscut,cu un gabarit echlibrat, faruri rotunde şi grila cu cele 7 fante paralele.

Citeste mai mult pe PROMOTOR

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA