-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

Primarul s-a apucat serios de treabă. A început cu parcurile de joacă

parc de joaca (1)

Edilul Ovidiu Portariuc a venit cu forţe proaspete din concediu şi e pus serios pe treabă. Prioritatea numărul unu este modernizarea parcurilor de joacă din municipiul Botoşani.

Executivul Primăriei a alocat în 2014 peste 400.000 lei pentru întreținerea și modernizarea locurilor de joacă existente în municipiul Botoșani, precum și pentru înființarea unor locuri noi, la propunerea cetățenilor, a asociațiilor de proprietari, a copiilor sau a părinților.

În prima etapă s-a făcut inventarierea și evaluarea locurilor și a obiectelor de joacă existente. A doua etapă presupune demararea procedurii de achiziție.

„Deși noul loc de joacă amenajat pe terenul fostelor sere din parc se bucură de un succes deosebit, fiind foarte bine primit de copii și părinți, vom continua programul de modernizare a locurilor de joacă din cartiere, venind mai aproape de nevoile tuturor copiilor. În acest sens, anul acesta ne-am propus modernizarea unui număr de peste 10 locuri de joacă”, a declarat primarul Ovidiu PORTARIUC.

Printre zonele propuse spre modernizare de Primărie sunt vizate terenurile din: Aleea Constantin Gane, ANL Bucovina, ANL Cișmea, Aleea Parcului, Strada Aprodu Purice, Aleea Pacea.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA