Primarul Portariuc, somat public de PNL

150
348

 

News PNL îl somează pe primarul Ovidiu Portariuc să spună  care sunt atribuțiunile pe care le preia  de la viceprimarul PNL, care sunt obiectivele pe care şi le asumă şi termenele de execuție ale acestor proiecte.

 

Stimate Domnule primar,

Având în vedere cea mai recentă demonstrație de management instituțional oferită de dumneavoastră și ne referim exact la decizia de a retrage din atribuțiuni viceprimarului PNL Cătălina Lupașcu, având ca motiv faptul că doamna Lupașcu nu s-a achitat întocmai și la timp de atribuțiunile domniei sale și înțelegând preocuparea dumneavoastră pentru creșterea gradului de responsabilizare a aparatului subordonat instituției primarului, vă informăm, domnule Portariuc, că vă cauționăm decizia.

Facem asta pentru a demonstra, o dată pentru totdeauna, că toate acțiunile dumneavoastră sunt politicianiste și nu au nimic în comun cu interesul comunității pe care, absolut conjuctural, o conduceți.

Raționamentul PNL este unul extrem de simplu: plecând de la premisa că viceprimarul Lupașcu a rămas fără atribuțiuni deoarece, așa cum dumneavoastră ați afirmat, “nu s-a făcut nimic” în proiectele coordonate de doamna viceprimar, vă rugăm să comunicați public următoarele:

Care sunt atribuțiunile pe care le preluați personal de la viceprimarul PNL?

Care sunt obiectivele pe care vi le asumați în interiorul acestor atribuțiuni?

Care sunt termenele de execuție ale acestor proiecte?

În cazul în care nu comunicați public ce faceți, cum faceți, în cât timp faceți și cu ce bani faceți, iar dacă nu știți care este entitatea care vă poate lăsa fără atribuțiunile de primar, ne rezervăm dreptul de a vă face o surpriză.

Vom supune, stimabile domnule primar, opiniei publice din municipiul Botoșani posibilitatea de a demara acțiunea de “retragere a atribuțiunilor de primar”…atribuțiuni primite de la cetățenii acestui oraș, în iunie 2012, în baza unui proiect pe care astăzi nu știți cum să-l mai ascundeți.

În cazul în care solicitarea noastră nu se va bucura de atenția dumneavoastră, considerăm că, din acest moment, orice fel de dialog constructiv cu personalitatea dumneavoastră politică este compromis tocmai de inexistența ei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here