-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Primarul Cosmin Andrei anunță că în septembrie ar putea începe lucrările la Teatrul Eminescu

Prezent în emisiunea Dialog Deschis la TeleM, primarul Cosmin Andrei a precizat că la sfârșitul lunii august va fi anunțat câștigătorul licitației la Teatrul Mihai Eminescu.

Edilul a precizat că în cazul în care nu vor fi contestații, în septembrie vor începe lucrările. Dacă vor fi contestații, startul lucrărilor se amână cu o lună.

“Până acum ofertele nu au fost conforme, s-a întârziat în ultima perioadă. Săptămâna aceasta închidem evaluarea ofertelor depuse de cele cinci asocieri de firme. Este un volum de muncă foarte mare, având 35 de firme în aceste asocieri, care trebuiesc verificate. Cea mai grea etapă a fost evaluarea tehnică. Urmează evaluarea financiară și declararea unui câștigător. La sfârșitul lunii august îmi doresc să anunțăm câștigătorul după care urmează zece zile pentru depunerea contestațiilor. Dacă sunt contestații, se depun la CNSC care are un termen de 20 de zile pentru soluționare. După decizia CNSC putem semna contractul. Lucrările ar putea începe în luna septembrie dacă nu sunt contestații, în octombrie dacă sunt contestații. Am cerut ofertanților să-și modifice graficele de lucrări astfel încât să avem totul finalizat în decembrie 2023. Așa au fost depuse ofertele”, a spus primarul Cosmin Andrei care a mai precizat că de această dată au fost incluse și dotările pentru Teatrul Mihai Eminescu, ca să nu mai facă încă o licitație pentru sonorizare, lumini și partea de scenă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA