16.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Primarul comunei Pomârla: „Sunt foarte mulţumit. Familia Ţurcanu face legi judeţene, naţionale şi europene”

News Primarul comunei Pomârla continuă să-şi manifeste nemulţumirea vis-a-vis de modul în care Florin Ţurcanu conduce acest judeţ şi de modul în care acesta îşi promovează rudele pe anumite funcţii.

Dumitru Chelariu a vorbit la modul ironic despre candidatura lui Mihai Ţurcanu la alegerile europarlamentare şi a spus că ar fi foarte încântat dacă acesta ar ajunge europarlamentar.

„Ca primar nu am nicio emoţie în privinţa acestor alegeri. Pe modelul Putin din Rusia, îl avem pe domnul preşedinte la Consiliul Judeţean şi legea în teritoriu este pe mâini bune. La nivel naţional, doamna Roxana face pe bandă rulantă şi totul e în regulă. Dacă mai intră şi domnul Mihăiţă la Parlamentul European, legile europene vor merge ca pe roate. Mai trebuie să fie Florea Ţurcanu în nu ştiu ce Parlament. Eu nu am emoţii. Sunt foarte mulţumit. Familia Ţurcanu face legi judeţene, naţionale şi europene. Aş fi lipsit de bun simţ să nu ajut un botoşănean să ajungă în Parlamentul Europei, să-mi facă legi europene şi să mă scoată din statutul ăsta de ultim tărâm al sărăciei”, a spus Dumitru Chelariu.

Florin Ţurcanu nu a dorit să comenteze pre mult vis-a-vis de declaraţiile făcute de Dumitru Chelariu. În schimb, a afirmat că nu are nicio legătură cu desemnarea fratelui său pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

„Nu comentez. Mihai Ţurcanu a fost desemnat de PNL să conducă Autoritatea Sanitar veterinară, a plecat de acolo pentru că aşa s-a dorit de pesedişti. A fost consilierul primului ministru. Dacă era slab profesional, nu îl lua consilier. A fost vicepreşedintele autorităţii pentru Protecţia Consiumatorului. Acum este susţinut de regiunea Nord-Est. Iaşiul are desemnat candidat pe locul 10, Bacăul are candidatpe locul 9. Mihai Ţurcanu este candidatul regiunii Nord-Est de pe locul 7. S-a implicat, i-a convins pe toţi colegii din Moldova. Să nu credeţi că eu mă impun cu forţa în faţa lui Adomniţei sau a lui Stavarache”, a spus Florin Ţurcanu care a adăugat:

„Pe Roxana am găsit-o în partid. Ea a fost preşedinte TNL, a fost preşedinte la municipiu, a condus campania lui Sorescu la locale. Într-un partid politic mi-am găsit şi eu un partener de viaţă. Asta nu înseamnă că cineva trebuie să plece acasă”.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA