4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Primarul comunei Corni a fost transferat la un spital din Brașov

Medicii din Botoșani au primit în această dimineață un răspuns pozitiv de la spitalul din Brașov și au solicitat un elicopter SMURD pentru transferarea primarului Dorel Dorneanu care vineri seară a suferit arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului.

Dorel Dorneanu, primarul comnei Corni, este transferat la un spital din Brașov. Un elicopter SMURD a fost chemat la Botoșani pentru a-l prelua pe primarul care vineri seară a suferit arsuri pe mai bine de 50% din suprafața corpului.

Starea de sănătate a primarului Dorel Dorneanu este în continuare critică. El a suferit vineri seară arsuri de gradul III și IV pe mai bine de 50% din suprafața corpului după ce cazanul de țuică a explodat. A fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Botoșani unde a fost internat pe secția de reanimare. Medicii de aici au considerat că trebuie trimis la un spital specializat pentru tratarea pacienților cu arsuri grave numai că nicio unitate medicală din țară nu avea locuri disponibile. În această dimineață, s-a primit un răspuns afirmativ de la spitalul din Brașov și a fost chemat la Botoșani un elicopter SMURD de la Iași pentru preluarea primarului.

FOTO: Monitorul de Botoșani

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA