27.1 C
Botoșani
sâmbătă, 2 iulie 2022

Primarul Chirica: Duşuri gratuite în oraş pentru persoanele cu venituri scăzute din Iaşi

Primăria Iaşi a anunţat că va deschide un punct public cu duşuri în oraş pentru persoanele cu venituri scăzute. Edilul Mihai Chirica a declarat că vine o perioadă foarte grea, când lumea va porni din ce în ce mai rar energia termică în casă.

Mihai Chirica mai susţine că vor fi oameni care nu îşi vor mai putea cumpăra o pâine şi că va fi deschisă cantină socială în care se va oferi acest aliment gratis!

„La începutul lunii iulie deschidem un punct public cu duşuri. Va fi deschis pe strada Simionescu, în cartierul Dacia, într-un fost punct termic. Acolo avem opt duşuri publice. Le punem la dispoziţia celor cu venituri scăzute. Am instalat şi cinci maşini de spălat. Vine o perioadă foarte grea, când lumea îşi va porni din ce în ce mai rar energia termică în casă. Lumea din ce în ce mai rar va porni maşina de spălat. Va trebui să preîntâmpinăm acest lucru prin asigurarea unor puncte sociale în care să îi putem sprijini”, a declarat Mihai Chirica.

„Pentru acele persoane care vor trece prin momente dificile datorită crizei economice, împreună cu Arhiepiscopia Iaşiului, ne-am gândit să înfiinţăm o primă cantină socială în care se va da pâine”, a mai adăugat primarul municipiului Iaşi

Sursa: RTV.net

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA