27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

Primărie de 4,1 milioane de lei inaugurată la Ştefăneşti – GALERIE FOTO

primaria-stefanesti-17

Noul sediu al Primăriei Ştefăneşti a fost inaugurat în urmă cu două zile. Clădirea are suprafaţa de 1511 mp şi cuprinde demisol, parter şi două etaje. Investiţia a demarat în 2014 şi a fost finalizată în această lună. Reprezentanţii primăriei spun că au făcut inaugurarea după alegeri pentru a nu se interpreta că ar fi o acţiune electorală.

La parterul este arhiva și adăpost ALA, la parter sunt birourile unde se lucrează în mod constant cu publicul, la etajul I sunt birourile primarului, viceprimarului, secretarului, contabilitate, administrator public, achiziții publice şi şef serviciu APLAS iar la etajul doi este sala de sedințe a Consiliului Local.

„Realizarea noului sediu al primăriei a durat doi ani de zile. A început în 2014 şi a fost finalizat în această lună. Recepţia am făcut-o pe 13 decembrie. A costat în jur de 40 de miliarde de lei vechi. Proiectul a fost realizat printr-un proiect finanţat de Ministerul Dezvoltării. Contribuţia noastră a fost dotarea, racordarea la utilităţi”, a declarat Florin Buţura.

primaria-stefanesti-florin-butura-1

 

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA