0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Primăria va acorda câte 10.000 de metri pătraţi de teren unor „luptători remarcaţi prin fapte deosebite” în REVOLUŢIA DIN BOTOŞANI – Lista beneficiarilor

revolutie

„A fost sau n-a fost?” este titlul unui film regizat de Corneliu Porumboiu şi în care subiectul principal este dacă a fost sau n-a fost revoluţie în oraş. Şi noi ne întrebăm: a fost sau n-a fost revoluţie la Botoşani? Unii care au avut ceva de câştigat spun că a fost. Alţii susţin că nu a fost nicio revoluţie.

Autorităţile locale se pare că ştiu răspunsul. A fost revoluţie iar unii „luptători remarcaţi prin fapte deosebite” trebuie recompensaţi. În şedinţa de Consiliu Local de mâine, va fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre privind atribuirea unor terenuri din proprietatea municipiului Botoşani în proprietatea persoanelor beneficiare a Legii nr. 341/2004, care au dobândit titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător Remarcat prin fapte deosebite/Luptător retinut/Luptător rănit”.

“În raport cu suprafaţa de teren disponibilă şi numărul de cereri, propunem atribuirea fiecărui revoluţionar a unei suprafeţe de câte 10000 mp.”, se precizează în raportul de specialitate.

Lista revoluţionarilor care vor primi câte 10.000 mp de teren

1. Chiriches Bernard – Luptător remarcat prin fapte deosebite

2. Avăcăriţei George – Luptător Rănit

3. Apatie Ioan – Luptător remarcat prin fapte deosebite

4. Tăuteanu GH. Marin, Luptător remarcat prin fapte deosebite

5. Candrea Toader, Luptător remarcat prin fapte deosebite

6. Ciobanu Neculai, Luptător remarcat prin fapte deosebite

7. Neacşu Puiu, Luptător remarcat prin fapte deosebite

8. Gavriliuc Mitică – Luptător remarcat prin fapte deosebite

9. Rogojinschi Marius Petru- Luptător remarcat prin fapte deosebite

10. Neagu Gheorghe – Luptător remarcat prin fapte deosebite

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA