23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Primăria Botoșani organizează a doua ediție a „Cupei 1 Iunie”

Din dorința de a pune în prim plan creativitatea, imaginația și talentul copiilor, Primăria Municipiului Botoșani organizează cea de-a doua ediție a Cupei 1 Iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
Întrucât prima ediție, desfășurată anul trecut, s-a bucurat de succes, municipalitatea a lansat din nou unităților de învățământ provocarea de a participa la concursul de creativitate și inițiativă „Cupa 1 Iunie”.
Competiția își propune să dezvolte munca în echipă și conceptul de învățare prin joc și joacă la nivelul copiilor din mediul preșcolar, primar, gimnazial și liceal.
Cupa 1 Iunie promovează, în egală măsură, capacitățile creativ-artistice ale elevilor prin expunerea unui „Totem” reprezentativ pentru unitatea de învățământ pe care o frecventează.
Concursul se va derula pe 4 secțiuni, „Grădinițe” / „Gimnaziu 0 – 4” / „Gimnaziu 5-8” / „Liceu”, în perioada 1 – 11 iunie 2024.
Lucrările vor fi expuse în Parcul Ferdinand (Primăriei).
Totemurile câștigătoare vor fi desemnate de botoșăneni prin sistemul de vot implementat și la prima ediție. Fiecare lucrare va fi prezentată pe pagina oficială de Facebook a primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. În funcție de numărul de aprecieri pe care îl va primi fiecare totem, până pe data de 11 iunie 2024 inclusiv, se vor desemna și laureații celei de-a II-a ediții a Cupei 1 Iunie, pe fiecare din secțiunile menționate.
Înscrierile la concurs se fac la Primăria Municipiului Botoșani, până la data de 30 mai 2024.
La ediția de anul trecut, laureați au fost Grădinița cu Program Prelungit Nr. 15 (Grădinițe), Liceul de Artă „Ștefan Luchian” (Gimnaziu), Liceul „Alexandru cel Bun” (Liceu).

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA