17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Primăria Botoșani își bate joc din Zilele Municipiului, în ANUL CENTENARULUI

În ANUL CENTENARULUI, Primăria Botoșani ar fi trebuit să organizeze de zilele municipiului, o serie de manifestări de amploare, cu foarte multe acțiuni culturale, sportive și spectacole cu nume mari din muzica românească.

Nu se va întâmpla astfel. Ba din contra. Zilele Municipiului Botoșani în 2018 vor fi cu mult sub ceea ce s-a organizat în anii precedenți. Justificarea celor aleși să administreze taxele și impozitele botoșănenilor este că nu sunt bani în bugetul local. Este adevărat. Bani nu sunt. Dar nu sunt pentru că mare parte din banii plătiți de botoșăneni către bugetul local, intră în buzunarele lor. Și-au făcut niște lefuri nesimțite și se plâng că bugetul este prea mic și nu au cu ce face treabă.

Pentru toate manifestările dedicate Zilelor Municipiului Botoșani, în ANUL CENTENARULUI, au alocat o sumă cu care se poate aduce cel mult un artist de top din România. Nu au fost în stare să atragă niciun fel de sponsorizări iar Zilele Municipiului Botoșani în 2018 se  anunță un fiasco.

În cursul zilei de astăzi, viceprimarul Cosmin Andrei a publicat pe facebook o fotografie prin care ne anunță că urmează patru zile de spectacole în Centrul Vechi al municipiului. Când ne uităm pe afiș, vedem că vineri este un super spectacol cu Cheia Sol și Grupul „Mărgăritare”. Sâmbătă avem un concert al Filarmonicii urmat Andreea Bălan, o artistă care nu mai este în top și care a mai cântat pe la niște zile ale comunelor din județ. Duminică vor fi urca pe scenă Rapsozii, Fetele de la Botoșani, Daniela Condurache, Sofia Vicoveanca și Plăieșii iar luni, în ultima seară, primăria oferă un show incendiar cu Vanotek, Los Anonimos, Ioana Ignat și Francisca.

La așa listă impresionantă de artiști de primă mână, probabil va fi plin Centrul Vechi în toate cele patru seri. Plin de cetățeni care scuipă semințele pe jos și urmăresc portofelele și telefoanele celor care vin prin zonă. E clar că și în acest an, comunele din județ vor organiza spectacole mai atractive și cu artiști mai buni decât municipiul Botoșani. Ar fi putut să renunțe la festivalul berii sau alte manifestări iar Zilele Municipiului Botoșani, în ANUL CENTENARULUI, să fie la un nivel ridicat, așa cum fac alții an de an.

Distracție plăcută domnilor care vă bateți joc din Zilele Municipiului Botoșani!

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA