20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Primăria a demarat procedurile pentru continuarea lucrărilor la Stadionul Municipal Botoşani

stadion nocturna (7)

În perioada imediat următoare, primăria Botoşani va organiza o licitaţie pentru proiectul tehnic care vizează acoperirea tribunele I şi II de la Stadiounul Municipal. Viceprimarul Cosmin Andrei spune că există toţi banii necesar în buget pentru realizarea acestui proiect tehnic urmând ca suma pentru construcţia să fie alocată la una dintre rectificările bugetare.

În momentul de faţă nu se cunoaşte care este valoarea investiţiei ce va fi realizată la stadionul Municipal dar reprezentanţii primăriei au luat în calcul inclusiv varianta unui contract pe doi-trei ani la fel cum au procedat şi până acum. O firmă să execute lucrările în acest an iar primăria să achite lucrarea în doi-trei ani.

„Pentru documentaţia tehnică de la stadion avem prinsă suma de 97.000 de lei iar pentru partea de acoperiş tribună avem deschisă poziţia şi suma de 10.000 de lei. Vom suplimenta această sumă în momentul în care va fi realizat proiectul tehnic. Proiectul tehnic va fi scos la licitaţie în perioada imediat următoare. Suma care reiese din proiectul tehnic va fi alocată la rectificarea bugetară. Cert este că se va face proiectul tehnic după care în funcţie de buget vom realiza şi investiţia”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA