26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Primari botoșăneni premiați la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România

 

News În perioada 16 – 19 februarie 2014 s-a desfășurat la București, cea de-a XVII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (A.Co.R.) la eveniment fiind prezenti peste 500 de primari de comune din țară, membri ai asociației.

Lucrările Adunării Generale au inclus subiecte legate de activitatea curentă a asociaţiei, evaluarea Acordului de parteneriat încheiat între Asociația Comunelor din România și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, propuneri legislative menite să îmbunătăţească activitatea de la nivelul comunelor, prezentarea proiectelor cu finanţare europeană nerambursabilă implementate de A.Co.R. 

Un moment deosebit a fost conferirea titlului, certificatului, plachetei și diplomei de excelență „PRIMAR DE 4 STELE” ce se acordă primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de patru ori în această funcție.

Din Botosani au primit o asemenea distinctie primarul comunei Cosula Mircia Acatrinei si primarul comunei Stiubieni Merticariu Ionel Sebastian. Pe lângă cei doi primari, au primit distincții „Primari de 3 stele” Stefan Aurel, primarul comunei Vorona, Romanescu Costel, primarul comunei Păltiniș și Vezeteu Dan, primarul comunei Coțușca.

La eveniment au participat vice-premierul Liviu Dragnea, ministrul agriculturii Daniel Constantin, ministrul mediului și schimbărilor climatice Rovana Plumb, ministrul delegat pentru ape, păduri și piscicultură Lucia Varga, ministrul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vîrstnice Mariana Câmpeanu și președintele uniunii naționale al consiliilor județene Marian Oprișan.

„Țin să îi felicit pe domnii primari care au demonstrat ca performanța se poate face dacă există voință. Alegătorii sunt cei care pot aprecia sau sancționa cel mai bine munca edilului, iar domniile lor au deosebitul merit de a-i fi convins că merită să îi reprezinte în continuare. Sunt alături de dumnealor și de comunitățile pe care le reprezintă pentru a încerca să ridicăm și mai mult ștacheta printr-o contribuție activă la dezvoltarea socio-economică a acestor comunități locale.” a declarat senatorul Doina Federovici.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA