27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Primar din judeţul Botoşani: „Domnul Şoptică a rămas dator locuitorilor…”

sopticaparlament

Un primar din judeţul Botoşani susţine că deputatul Costel Şoptică nu şi-a respectat promisiunile făcute atât în timpul campaniei electorale din 2012 cât şi după ce a dvenit parlamentar. Din spusele edilului, deputatul Costel Şoptică a promis că va face demersurile necesare în vederea realizării unui proiect foarte important.

Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani, spune că după alegerile din 2012, noii parlamentari au promis că se vor ocupa de câte un proiect şi vor face demersuri în vederea obţinerii finanţării. Edilul susţine că deputatul Costel Şoptică a acceptat să se ocupe de problema apei din satul Bajura dar până acum nu s-a întâmplat absolut nimic.

„Domnul Şoptică a rămas dator locuitorilor oraşului Darabani. A făcut o promisiune că va rezolva problema apei în satul Bajura. Am avut discuţii cu dumnealui acum mai bine de o lună de zile. Imediat după ce s-au câştigat alegerile, s-au împărţit sarcinile pe criterii politice. Dumnealui a promis că ne ajută să rezolvăm problema la Bajura”, ne-a spus Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani.

L-am contactat pe deputatul Costel Şoptică iar acesta a precizat că respectivele promisiuni au fost făcute pe vremea USL-ului dar odată cu trecerea liberalilor în opoziţie, el nu s-a mai putut implica. „Domnul primar este la putere, să facă demersuri  la Guvernul Ponta. Au fost promisiunile USL-ului, la putere a rămas doar PSD-ul şi le urez succes să le ducă la îndeplinire”, a declarat deputatul Costel Şoptică.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA