-0.6 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Președintele PSD: „Viitorul candidat la prezidențiale va fi ales de fiecare organizație”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că viitorul candidat la prezidențiale va fi ales de fiecare organizație în conferință de alegeri în întreaga țară, doar că aceste discuții nu au început.

El a mai spus că ar accepta și oameni din afara partidului, dar a evitat să spună dacă Mircea Geoană este luat în calcul.

„La nivelul PSD și a președintelui Marcel Ciolacu nu au început aceste discuții. Viitorul candidat va fi ales de fiecare organizație, consilieri municipal, primar, în conferință de alegeri în întreaga țară.

Am făcut deja un colectiv de lucru pentru modificarea statului în acest sens. S-a rupt acea cutumă definitiv în care președintele partidului era și candidat. Aș accepta și oameni din afara partidului să fie o competiție cât mai deschisă. (…) N-am mai avut un congres ordinar din 2011. Cred că e cazul ca acest partid să intre în normalitate”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Într-un interviu acordat în luna aprilie postului de radio Europa Liberă, Ciolacu a declarat că este exclus să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 din partea partidului.

Sursa: G4Media.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA